*Onsdag!*

Då var mitten av veckan redan här.. Och som tippat så klev jag och Frida upp vid 6.30 idag. Gick ner och fixade kaffe och en välling till henne och satte oss i soffan.
Storasyster har nyligen vaknat så nu leker de med Barbie :-)
Ska snart börja fixa ordning frukost och grejja lite.. Får se senare vad dagen erbjuder.. R ska ju till läkaren idag å Amelia ska till ridskolan senare.. Men hoppas vi kan klämma in en promenad med hela familjen idag.. Det verkar ju trots allt bli en fin dag idag också! Och det är bara såå UNDERBART!


*Bra dag!*

Imorse efter jag lämnat barnen på dagis och åkte hem för att ära lite frukost och göra ordning mig lite så åkte jag sedan hem till Emma på en kaffe och tjöt! Var jätte längesen sist! Men vi bägge har ju turats om att vara sjuka så men nu jädrans var det tid för en date! =D

Sedan var vi en stund hemma hos mig förrens det var dags för henne att bege sig till bussen och jobba och jag åkte och hämtade mina prinsessor på dagis!

När vi kom hem blev det lite bus och sedan började jag göra maten.. Efter det tog jag med mig barnen ut, Frida i vagnen och Amelia cyklandes och mötte upp en annan vän å hennes son och vi tog oss en riktigt skön längre promenad i det alldeles underbara vädret som var idag! Idag var det vår på riktigt!! Såg inte så lovande ut först imorses men sedan sprack vädret upp ordentligt med strålande solsken och ljumna vindar!! Fyyy va skönt det var!

Väl hemma igen så blev det ännu mer lek å bus och lite tvtittande innan barnen lade sig för natten.. Och nu ikväll har jag vart super trött men inte går man å lägger sig för det.. Men nu ligger jag i sängen och ska äntligen sova! Imorn är det en ledig dag så inga klockor behöver ställas.. Kommer ändå vakna tidigt av min personliga lilla väckarklocka vid namn Frida.. Runt halv 7 ringer väl hon.. Inga sovmorgnar här inte..
När hon åt välling på nätterna så vaknade hon ju runt 9tiden!? Men nu när hon inte äter på natten så är det upp med tuppen.. Puh!

Nä nu måste jag verkligen sova känner jag!
Natti natti! Hoppas ni också kunnat njuta av vårväder idag!


*Vart tog våren vägen..?*

Ja vart tog våren vägen med solsken å bar mark?? Har ju haft vårkänslor här å tyckt det vart underbart att vara ute ju! Men idag kom det snö igen som la sig på marken.. Jag brukar gilla snö men inte just nu! Nu vill jag också ha VÅR! Men men, snön blir inte långdragen denna gång iaf.. Ska ju regna inatt så jag hoppas på fin fint väder imorgon!

Idag har det inte blivit någon extrem promenad så mer än vart ute med hundarna.. Barnen har vart på dagis å efter jag skulle hämta dom igen fick jag bara med mig Frida hem, Amelia följde med en kompis hem och lekte några timmar. Så jag har städat lite på nedervåningen.. Å ska nu snart inta kvällen med lite tv tittande, bl.a. Familjen Annorlunda!

Trevlig kväll allesammans!


*Lättare..*

Måste bara säga att det här med bloggandet gör det ju så mycket lättare när man kan blogga via mobilen!


*Underbart väder!*

Vilket väder vi har ute idag då! Strålande sol och det verkar inte blåsa något nämnvärt heller! Får ju allt bli en promenad någon gång under dagen iaf! Vi har nyligen ätit frukost och jag ska nu ta mig en dusch innan vi ska åka och handla, det är lite tomt i skåpen här..
Sen i em kommer svärmor på besök! Var längesedan men eftersom vi vart sjuka å lite annat så har hon inte kunnat träffa barnen något nämnvärt på länge!
Så vi får fixa något gott till fika också :)


Annars idag blir det att tvätta och fortsätta att städa.. Man gör ju typ inget annat.. Men det är ju så när man har barn och framförallt fällande hundar! Å svarta möbler på det också, huh!! Hur tänkte jag där liksom? Inom snar framtid så ska möblerna bytas! Finns inget värre med svarta möbler som drar till sig allt damm å hundhår!!!

Sedan ska ju ett roddpass självklart göras också! :-)

Nu ska jag sätta fart lite här, önskar alla en riktigt trevlig solig söndag!


*Dagen har gått..*

Så har även denna dag gått.. Och jag har mått bra idag! :-)

Efter frukosten och badandet av Frida så började jag vika lite tvätt, sen fick jag lust till att rensa ordning lite bland Fridas kläder, och fick göra några hyllor till henne i min garderob.. Plocka fram lite kläder också som Amelia haft som kan passa Frida nu..

Under tiden så lekte Amelia med en kompis och vi tog fram hennes cykel så idag har hon haft årets cykelpremiär.

Sedan städa jag iordning i barnens rum och resten av övervåningen.. Och efter Frida hade lagt sig för natten och klockan var inte dags för gladiatorerna ännu så tog jag faktiskt mig i kragen och satte mig på roddmaskinen å gjorde ett antal roddtag! Så nu jäklar ska den bli min bästis!!

Sen satt vi andra 3 och tittade på gladiatorerna, å idag var det riktigt kul att titta på det, vi alla satt och skrattade en hel del då en av utmanarna spelade amerikansk fotboll å såg ut därefter också så gladiatorerna hade inte mkt att komma med!! Så efter programmets slut fick Amelia hoppa i säng och senare gick jag ut på en riktigt skön lång kvällspromenad med Malte och en vän.. Fy fasen va gött det var!!

Men nu är jag rätt slut så nu ska jag somna i en nybäddad säng! Natti natti


*Om en vecka..*

Nästa lördag hoppas jag på en riktigt bra dag! Att jag mår bra och att gärna vädret är bra då med..! Då är vi ett gäng jaktintresserade tjejer som ska ut på en promenad med våra hundar! Ska bli riktigt kul faktiskt!

Jag tänker inte ta med bägge hundarna själv då utan det blir Malte jag tar.. Han behöver det, å även få lugna ner sig med andra hanar så det blir lite träning för hans del också! Om någon känner för att följa med så hojta till! Har en hund tills lån då om det skulle vara så :-)


*Söt bild..*

En liten bild på Rambo bär han myser i soffan :-)


*Vår i liuften*

Nu är vi verkligen ett steg närmre våren! Hur härligt är inte det då? Är skönt att vara ute på promenader nu när snön är borta!!! Har tagit några längre kvällspromenader nu i några dagar, ja konstigt nog så gillar jag bättre att vara ute och gå mot kvällskvisten, mer rogivande faktiskt!

Solen lyser också nu så man får lite energi! Men blåsten kunde ju ge med sig lite mer tycker jag..

Nu när det går mot ljusare tider och man ser framåt sommaren, ja då kommer den där paniken över beach 2012! Fast nu har jag gett mig fanken på att börja träna lite mer, har sådan komplex över min mage!! Ser ju gravid ut ju! Usch!! Så nu ska det börjas mer med promenader och ta tag i att börja använda min roddmaskin.. Inget snack om det nu bara utan nu SKA jag!!!


Denna dag vet jag inte riktigt annars vad som sker.. Frida badar just nu och ska få ta sig sin middagslur.. Sen får vi väl gå ut en stund iaf..

Trevlig lördag allesammans!


*Ledig onsdag...*

Ja idag är det en ledig onsdag för barnen, alltså inget dagis. Frida vaknade rätt så tidigt också så vi satte oss och gosade i soffan och tittade på några avsnitt av "Mia å Klara säsong 1" de är ju bara så roliga!

Nu ska jag börja förbereda frukosten, brukar bli vid denna tid när vi är lediga :-)
Ska koka färska lantägg vi fick i förrigår.. Mums! Jag älskar löskokta ägg, likaså barnen!
Växte själv upp med höns när jag var liten.. Så där blev det färska ägg nästintill dagligen ju till frukost :-)

Sen tänkte jag passa på å städa å dona lite.. Vädret är ju inte allt för lockande för att bege sig ut å göra något.. Sen idag är det ridskoledags för Amelia! Ska även hämta en kompis på dagis till henne som också går i samma grupp! Å jag är så glad att hon är intresserad över denna sport!! Jag själv bara älskar hästlivet! Men just nu finns inte tiden för mig men tycker det är kul å få ha lite hästkontakt nu när Amelia rider, att man får göra ordning hästarna själva!! Å jag brukar oftast få hjälpa till andra också med att sadla å tränsla! :-)

Nu måste jag hålla koll på äggen!! Trevlig dag allesammans!


*Dystert*

Ja jag tror att idag är en sådan där dyster dag för mig.. Inte alls rolig dag! Å sådana här dagar saknar jag min familj enormt! Visst kan man ringa men det är inte samma sak som å känna deras närhet! Å bara kunna slappna av å lätta sig lite!


*Saknar..*

Många gånger jag längtar tillbaka till Göteborg.. Många gånger jag vill flytta tillbaka dit! Har ju min familj där med omnejd.. Saknar att kunna ha dom i närheten! Även gamla vänner finns kvar där.. Här har jag eg ingenting! Det enda är att mina barn är födda här! Saknar att bara kunna ringa någon i familjen bara för att komma på lite sällskap!!


*Måndag,måndag,måndag*

Ja då var det en ny vecka med nya möjligheter, eller? Idag är det en rätt så seg måndag,jag känner mig riktigt trött så det hade inte vart fel å fått vilat lite men får väl hoppa i säng tidigare ikväll...


Barnen har äntligen vart på dagis idag.. Första dagen på 2veckor! Nämnde för Frida igår kväll att hon skulle till dagis som idag.. Hon blev jätte glad! Så imorses vaknade hon en timme innan jag skulle väcka dom.. Alltså klockan 6! Å var högt å lågt å lite där till, helt exalterad över att hon skulle få åka och leka med barnen.. Amelia tyckte också det var kul!

Medans de var på dagis så åkte jag å sambon å hjälpte en med en sak å tog en kaffe där.

Efter jag hämtat barnen på dagis å sambon sov så var vi på övervåningen å lekte lite och jag passade på att byta sängkläder i sängarna.
Sen tog vi en fika, bananmarängpaj! Gudars vad gott det är! Gjorde den igår åt mig och Emma, till lite kvällsfika då hon ville komma hit och titta på Big Brother!

Nu sitter jag å barnen i soffan å softar lite, ska titta på bebisarna(unga mödrar) å det roliga(american funniest home videos), barnen själva som döpt dom till bebisarna och det roliga.. Får ta lite kaffe med så jag inte nickar till.. =/


*Paj*

Håller på med maten.. Idag får det bli köttfärspaj med egenjagad vildsvinsfärs :)

Vi äter nog knappt "vanligt" kött här hemma.. Utan det mesta blir vildsvin & älg. Tänk vad bra man har det egentligen som har tillgång till sådant!? Kostar ju en hel del att köpa, men eftersom vi är en jagande familj så blir det lätt tillgång till det!

Nåt vi inte brukar äta här hemma är rådjur, det ger vi bort istället.. Min mamma å hennes man brukar vara ett säkert kort iaf å ta emot det :)


Senare idag blir det till vårdcentralen med Amelia... Ska kolla hennes öra vilket hon klagat på att det gör ont i.. Troligtvis öroninflammation tro..? Det återstår att se


*Bebis...*

Ja idag kan man nästan tro ju att vi väntar tillökning, men nej nej, det gör vi inte!

Men känslan fanns där lite när jag tog fram liggdelen till barnvagnen å började fräscha till den, ska ju försöka få sålt den å sedan köpa en annan.. Denna känns lite för stor å otymplig nu när Frida blivit en stor tjej =)

Är sugen på en Scooter S black/pink, skitsnygg rent ut sagt!


*Varför...*

Varför kan jag inte bara få må bra för?? Jag hatar å ha den här känslan! Varför jag?? Å varför ska det alltid bli när jag är själv? Är det för att jag tänker lite mer då på att det ska hända å känner mer att just när jag är själv? Eller vad? Har aldrig mått såhär förut ju,så varför nu???Å inget jag vill visa framför barnen heller ju!!


*Tisdag*

Morgonen har börjat bra.. Vi har mer eller mindre nyligen ätit frukost, och nu håller sambon på å busar för fulla muggar med barnen.. Jag ska röja ordning lite disk och sedan fortsätta med det vi påbörjade igår, rensa ordning leksakerna här nere å flytta upp det i barnens rum! Ska bli skönt att bli av med det här nere, för annars gör man inget annat än å städar dessa saker...

Det som får bli kvar här nere är Bobby carsen,dockvagnen, å gunghästen, så det finns något här nere också men inget som är mer antsrängandes å städa undan :)


*Bundisar*

Malte(Jämthund) å Rambo(Hamiltonstövare)


*Kvällsmat*

Nu sitter jag å barnen och äter kvällsmat å jag prövar lite mer med å blogga via mobilen :)


Efter kvällsmaten blir det lite tv för Fridas del innan hon ska lägga sig.. Jag å Amelia roar oss med att titta på FamiljenAnnorlunda, hon gillar det programmet enormt mycket och har alltid gjort! Vet inte varför men har alltid tjötat om det.. Å jag tror inte att hon vill ha så många syskon,då är det ju fler som hon behöver bråkas med, tror det räcker med Frida för hennes del,för där är en liten fröken bestämd,en riktigt bestämd sådan! Men Frida önskar sig en bebis hihi.. Hon älskar bebisar verkligen! Men hon tror att hon är lite större än vad hon är då, för hon vill gärna hålla å bära de små liven, sötskruttis!


*Gillar*

Denna bild gillar jag själv faktiskt :) Jag å åsnan Ioor,på en åsnetävling :)


*Ordning på torpet!*

Ja nu känns det ordning på torpet(bloggen) igen!!











För nu har jag fått till det med att kunna göra mellanslag och att det syns sedan när det är färdigt också!!!!










JIPPIEEE!!! =)

*Helgen*

Ja i helgen har väl inte allt för mycket hänt.. Vi har satsat på att fösöka bli friska här ordentligt!
Så i fredags efter att barnen lagt sig och det inte var något intressant på tvn så satte jag å sambon oss å titta först på "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden",vi har ju sett dom förut men de är värda att se igen,så så mer spännande fredag hade inte vi....
Lördag så tog vi det lilla lugna större delen av dagen,sedan åkte sambon och handla lite och jag fick då passa på att städa lite här på nedervåningen,har ju inte orkat något vidare med det i veckan..
Så efter det så duschade jag Frida och försökte få klippt hennes lugg så gott det gick,var ju inte populärt precis!!
Efter hon hade lagt sig så satt vi andra och tittade på gladiatorerna.. Och efter det fick Amelia gå och lägga sig då vi satte på den sista filmen, "Luftslottet som sprängdes",, Men jag mådde inte allt för bra faktiskt så jag somnade i soffan och fick sova där inatt,det var riktigt skönt och behövligt kan man säga!!



Idag söbndag så var det ju ett riktigt strålande väder ute,så efter frukosten gick hela familjen ut på en promenad,vilket var behövligt med riktigt frisk luft,vi har ju inte vart ute allt för mycket i veckan,.. Inte barnen iaf,vi andra har ju fått gå ut med hundarna bara!
Efter våran sköna promenad tog vi oss en smaskig fika när vi kom in igen.. å sedan har dagen gått an änd¨å.. Barnen ligger redan och sover,de får vara hemma imorn med från dagis iaf.. De har ingen feber,men fortfarande snuva å hosta,så det skadar inte att de är hemma lite till..


Nu ska jag och sambon titta lite på tv och koppla av.. Jag ska försöka få koppla av lite iaf!Usch jag vill inte må såhär som jag gör nu!!!Å det är inte bara pga förkylningen som jag mår halvkasst nu!!
Jag vill må som jag gjort förut!!!Hatar denna känslan!!Varför just jag??

*Ett litet test*

gör
bara
ett
litet
test!

*Våran bebis*


*En dag som denna...*

En dag som denna känner jag mig bara riktigt misslyckad!! Vad fasen man kan ju inte riktigt hjälpa att man själv och ens barn blivit sjuka vid kanske lite fel tajming!Men vad ska man göra?? Nä jag vet inte.. men misslyckad känner jag mig iaf! Nu ska jag försöka fixa lite saker här medans Frida sover och Amelia tittar på filmen madagaskar,å sambon sover en liten stund han med men snart ska han till vårdcentralen å kolla läget på sig,kan kanske vara lunginflammation..

*ÅHHHHHHHHHH*

Det är inte kul å blogga ju när man inte får med mellanslagen! Är ju väldigt tröttsamt å läsa måste jag själv säga när allt sitter ihop!MEN jag får inte till det?? ska försöka forska vidare med detta nu,för jag känner lite ändå att jag vill börja blogga lite mer,få ur sig lite saker så att säga också..

*Ops i did it again! =O *

Jag vet!! Jag har gjort det igen!Vart dålig på att uppdater här! Men det har vart lite mkt just nu.. Har ju börjat min cnc utbildning,så det är ju långa dagar, tidiga morgnar å pluggandes under dagen framför en dator men kordinationer hit å dit mm så på kvällarna har jag vart riktigt slut faktiskt! Men nu ska jag väl börja igen! Men just nu har vi sjukstuga här hemma!HELA familjen är sjuka, influensan har vi åkt på,hög ihållande feber,hostar lungorna ur oss,ett antal dasspappersrullar har gått åt åt våra stackars näsor,värk i kroppar å allt därtill!! Så just nu känns det inget hopp om nånting.. Frida började blir sjuk i helgen med feber,sen i söndags sa det pang boom på mig! Å på måndag insjuknade Amelia å sambon riktigt ordentligt också,.! Å jag har sååå ont i magen när jag hostar,har åkt på riktig ordentlig träningsvärk efter allt.. Nä nu får jag försöka ta hand om en liten grinig Frida.. Kanske skriver lite mer sen

RSS 2.0