*Sommartider hej hej...*

Ett steg närmre sommaren och jag bara längtar! Nu går vi mot ljusare tider när vi ändrat klockan.. Men man blir bra trött på morgonen nu i början!

Annars i helgen, jaa i fredags tog vi allt oss en cykeltur till disco kalaset Amelia skulle på.. Å jag tog faktiskt med mig Malte och det gick riktigt bra!! Å nyttigt för honom!

Sen i lördags åkte vi till svärisarna och hjälpte dom med lite trädgårdsarbete.. Sen på kvällen var jag ensam med barnen och vi myste i soffan med lördagsgodis och kollade på gladiatorerna..

Söndagen bestod av våfflor och promenad!

Igår var en rätt så effektiv dag för mig.. Lmade först barnen på dagis sen till AF å sen träffade jag på en vän så vi tog oss en fika å tjötade då vi inte setts på länge..
Sen blev set å hämta barnen å vi åkte hem så jag tvättade bilen för hand, det behövdes verkligen! Å nöjd blev jag!!! =)

Sen åkte vi hem till Emma,Andreas å Leija så barnen lekte lite å så fikade vi.. Sen blev det hem å läggdags för barnen, eller Amelia var vaken å såg Familjen Annorlunda =)


*Lovely!*

Älskar vädret ute nu!!! Idag är det ju underbart väder ute!
Jag å barnen tog oss en rejäl runda förut idag och vi hade även med oss hundarna. Var riktigt skönt!

Nu har vi ätit mat och ska ta det lite lugnt innan det är dags att göra ordning Amelia för discokalas, 3st killar som fyllt år å ska ha det tillsammans.. Funderar på å ta en cykeltur dit och ha med Malte.. Han behöver det mest nu när våra hundar har semester från skogen!


*Flätor*

Frida har inte vart så positiv till att ha tofsar i håret.. Men i söndags skulle vi hem till barnens farmor på kalas, så då prövade jag med att göra 2 flätor, och det älskade hon att ha! Så på måndagen när vi skulle till dagis så ville hon ha flätor, sagt och gjort! Så när jag hämtade henne så sa personalen att hon hade vart såå stolt över sina fina flätor! Sötisen! Så idag skulle det också vara flätor i håret :)



*Underbar dag!*

Efter våran tidiga frukost för en gångs skull.. Så fick jag ett meddelande från en kompis till Amelia, hennes mamma undrade om vi skulle ta oss en promenad och hitta på något. Så visst!! Vi fixade iordning fika,kaffe,saft å bullar å vi vuxna gick medans Amelia å hennes kompis Sanna cyklade.. Gick till en lekplats i Kinnarp och var där i några timmar och lekte och fikade. Sen gick vi hem till dom å de bjöd på grillade hamburgare!! Första grillningen för iår!

Lämnade hemmet kl 10 å kom in i dörren igen runt 17tiden. Var riktigt skönt!! Så idag har det vart en riktigt bra dag. Å efter kvällsmat och dusch så somnade barnen riktigt skönt! Jag har också vart helt slit egentligen efter denna dag, men har ändå hållt mig vaken å tittat på en del på tv.. Men nu ska jag också hoppa i säng, det är ju dagis för barnen imorgon!

Så hoppas ni också haft en skön söndag med härligt strålande solsken!!

Natti natti


*Cupcakes*

Igår när barnen var på dagis hade jag noll lust att städa! Så jag fick mig ett ryck å skulle prova på det här med Cupcakes för första gången!

Sagt å gjort, det blev några, inte snygga för 5öre! Men desto smarrigare var dom! Funderar på att baka nya idag då de redan är slut! Inte så att vi själva mumsat i oss dom, tog med mig ett gäng till Emma på fika också.



*Dagen full*

Idag har jag en hel del att göra.. Ska snart bege mig till AF och senare idag blir det Bvc med Frida och till sist ridskolan med Amelia.. Så denna dag hinner gå den med.


*Nr5!*

Igår så tappade Amelia sin 5:e tand! Vad hon har kämpat med denna ett litet tag å jag ska känna på den 1000ggr dagligen, men nu så är den äntligen borta! Hon kämpade riktigt i slutet igår när Emma å Leija var här,. För om den åkte ut då skulle hon få ringa Andreas.. Emmas sambo som Amelia är stört förtjust i!

Sagt å gjort, hon fick till slut ringa å berätta det för honom. Å vilken tur också att tandfen hann vakna innan Amelia idag! (glömde totalt av det igår när jag råkade somna på soffan..)


*Började bra...*

Dagen började riktigt bra måste jag säga, men några skrivna ord till mig tryckte ner mig riktigt och gjorde mig ordentligt ledsen!!


*Godmorgon*

Då var det redan lördag! Idag ska jag ju iväg och träffa andra tjejer som har intresset jakt! Vi ska gå en promenad med våra hundar, ska bli kul! Å jag har aldrig träffat dom förut..
Men innan dess ska jag gå å hämta Amelia som för första gången sovit över hos en kompis! Hon var riktigt exalterad över det å tyckte det skulle bli så roligt! Så nu börjas det väl med sova över hos kompisar..

Så efter jag lämnat henne igår kväll så gick jag å Frida ut på en promenad med sällskap av Pernilla. Vi passade på att plocka lite björkris som jag lovat att göra åt svärmor. Så vi gick dit igår kväll med det och blev bjudna på lite fika..

Inatt var det ju bra jag å Frida hemma, kändes lite ovant men det gick ju bra!


*Familjetid*

Nu har hela familjen precis ätit frukost och nu ska vi göra oss ordning för en familjepromenad, en lite längre sådan..
Hundarna ska ju självklart också med!

Är ju underbart väder ute nu så jag känner mig mkt piggare och gladare! Å promenader har hjälpt mig en hel del att tänka på annat och inte må dåligt!

Trevlig vår fredag till er alla!


*Gamla kläder*

Har börjat komma i i en del av mina gamla jeans! Hur underbart är inte det då? Blev överlycklig!!! En del har jag inte kommit i ens innan Frida blev till hihi! Är jätte glad över det! Vad lite motion kan göra ändå.

Så nu känner jag mig mer på hugget att fortsätta ordentligt! Framförallt ska min mage bort som jag har STORT komplex över!! Så hoppas på att rodden hjälper mig med det å promenaderna ska jag framförallt fortsätta med!! Sen får jag väl börja utöka med situps å så! Jag är TAGGAD!!! Har inte tänkt ändra maten till drycker å så som jag gjort förr, utan äta normala portioner å mkt mer grönsaker till! Å framförallt försöka sluta med fika!!! DEN är svår kan jag säga, jag älskar fika å framförallt kakor ju!!

Men det ordnar sig nog! Nu ska jag se på Big Brother =)


*Promenad •2*

Skönt väder idag med! Så när Amelia var på ridskolan så tog jag Frida i barnvagnen och gick en rejäl runda! Riktigt skönt!
Och efter barnen hade lagt sig och sambon kom hem gick jag ut med hundarna på samma rejäla runda!! Så idag känner jag mig riktigt hurtig! Fy fasen va detta känts skönt att jag rört på mig en hel del nu varje dag..!

Så idag skippade jag faktiskt rodden, tyckte det var gott nog med promenaderna!
Så nu lär jag nog sova riktigt gott! Imorn är det dagis för barnen igen å tanken är att gå ist för å ta bilen! Det är ju trots allt inte långt!, men tiden springer iväg konstigt nog på morgonen så oftast blir det väldigt stressigt, men men, får väl se hur det blir imorn! Får försöka med å hinna gå dit imorgon, det satsar vi på =D

Nu är det iaf dags att sova gott!!!!


RSS 2.0