*Tävling "Crocs" *


Jag tävlar om ett par valfria skor från Crocs™ hos Agnes!


*Tävla om ett "Mata Mig Kit"*


"Jag hoppas på att bli 1 av 3 som vinner hos MARKAFAMILJEN
Vinsten är  ett kit från bambino som innehåller
tallrik, bestick och haklapp.

Var med och tävla HÄR du oxå! "

*Imorgon sänder jag en tanke...*

Ja imorgon Tisdag,kommer jag tänka på en gammal saknad vän,som ska få bebis! Blir ett planerat snitt då bebisen låg i säte å inte låg den så heller så man kunde göra ett vändningsförsök. Tycker lite synd om dig ändå,så som du förberett dig med Yoga,andningskurser mm..!

Men å andra sidan så kan ett snitt vara rätt skönt också!Man känner sig lite mer som förut ändå,inte mkt mer som ändrar sig än ett ärr på magen bara,men det är ju ett kärleksfullt ärr ändå!

Ska bli spännande å få höra vad det blir för ngt som gömt sig där inne! Å jag är riktigt glad att vi talades vid idag i telefonen!Saknad finns här!!

*Weekend,,*

I lördags begav jag å Melis oss till gbg med tåget,där mötte Christel,Oskar,Moa upp oss.. Körde vidare till Allum för att lämna av Melis till min pappa som kom dit och hämtade henne,sedan åkte jag med hem till C,O,M för en fika och sedan blev det prövning av tärnklänningar,sminkning,håruppsättning mm..

Sedan på kvällen tog vi oss några San Fransisco å jag å Oskar delade på en halva jäger också,. Jisses!
Riktigt trevligt hade vi!Å jag blev 2hål i öronen rikare också =)

Sambon var hemma själv med Frida men de kom ner sedan på söndagen och skuklle hämta oss å vi blev bjudna på mat hela familjen!

Idag fick jag en inbjudan till till bröllop,en vecka före C å O´s bröllop,min kusin ska gifta sig så det blir väl att jag åker dit iaf..Inte varje år man blir bjuden på bröllop å inte med en veckas mellanrum bara =)

*GÅR!!!*

Jisses ja! Idag har Frida gått hur mkt som helst utan något som helst stöd!Hon tycker det är skitkul också!!Jisses va stor hon är!Å tidigare än hennes stora syster,som började mer gå när hon var 13,5månader å hade börjat dagis! Så snart har vi nog å göra med att jaga henne =)




*Helgen*

Då vart ytterligare en helg över å vi är mer närmare våren nu! Iaf i lördags,så var Amelia först på kalas, 3st killar som hade kalas ihop å det var bara hon å en till tjej där,men kul hade hon haft! Efter jag hämtat henne igen så begav jag mig för å hämta Pia å Mikael då jag skulle vara deras chaufför då de skulle till travet på Axvalla å möta upp M´s syster m vän där.. Å jag har aldrig vart på trav IRL! Men iaf,när vi kom dit så skulle det spelas,å jag vet inte ett skit hur man skulle göra,men fick förklarat att man fick välja en häst om den skulle vinna eller få plats(väljer man plats så skulle den komma på placeringen 1-3,men ger inte lika mkt som när man sätter på vinnare för då ska hästen vinna!) Iaf,jag satsa 20kr på häst nr 7 som vinnare,å de andra var nästan som om OK lycka till hehe,.. Å loppet startade å  när det var målgång,vilken häst vann inte då?Jo nr 7!!! Löste in den å vinsten blev 495kr =) å sedan vann jag 2grr till,så sammanlagt vann jag väl runt 7-800kr,å jag satsade bara 20kr varje gång så sammanlagt gjorde jag av med max 100!Så det var en bra dag där hehe.. Iaf efter travet blev det hem till P&M  å åt hemmagjord tai mat å sedan bananasplitt!Mums!

Söndag gjorde vi en del i trädgården,som å såga ner ett träd å sedan rensade ett på massa grenar också!Tog en fika med grannen ute också,vi skulle ju ändå fika där å han var ute så jag passade på å fråga om han också ville ha,jag har faktiskt knappt sagt ett ljud till honom å vi snart har bott här i 2år! Så det var denna helgen det!!

*Zombie!*

Jag går verkligen runt och känner mig som en zombie! Har inte lust att göra ett skit,eller lust å lust,jag orkar inte rent ut sagt!! Ändå har jag ett hem som behöver röjas med men nää,jag orkar inte!!
Mycket har med att Frida sover knappt på nätterna,så det är riktigt tufft!Det tar verkligen på en!Vet inte vad det är om det är tänderna som spökar eller ngt..för man märker att hon vill sova,men hon kan inte bara!!

Sedan är det lite andra grejer som påverkar också,är lite tufft just nu!!
Allt har bara gjort att jag dragit mig undan från andra och även känner mig utanför eller lite bortglömd eller vad man ska säga,förlåt till er som känner er manade,men mitt psyke är inte på topp just nu!!!Inget ja kan hjälpa eller rå för!

RSS 2.0