*VÅÅÅÅR*

Ja nu är det vååår!!Eller kanske inte riktigt idag men det har ju vart riktigt strålande väder ett bra tag nu!Å ute mycket har vi varit också,Frida tycker im å vara ute i trädghården,kommer gärna med sina skor på morgonen å vill ha dom på sig.

Idag håller vi på å bakar här,blir till å fortsätta baka imorn med,eftersom vi kom igång lite senare idag än tänkt med det,men Silviakaka blev det idag! Imorn ska det bakas kärleksmums å kanelbullar. Får se om det blir vaniljbullar också! Bakar inför helgen då det är kalas!

SKa fira både sambon å Frida på söndag.

*Dåligt,dåligt!*

JAAA,jag vet,vart riktigt dålig på att uppdatera här!Men har fasen inte hunnits med riktigt.. Dagarna går i ett,även om man inte gör något särskilt,men lilltjejen har börjat bli en riktig liten buse,är högt å lågt å hittar på massa bus! Å när hon sover en liten stund på dagen så passas det på att städa å laga mat.. Lite lättare när hon sover,å på kvällarna,ja då sover hion ju minsann inte!!Utan vi somnar väl mer runt 12-1 på nätterna,så då kan det inte heller skrivas här..

Ja,vad har hänt sedan sist då? Ja bra fråga,har väl inte hänt så himlans mycket faktiskt,men dagarna går i ett ändå.. Igår,torsdags var det iaf den klassiska marknaden.. Egentligen samma skit som varje år men ändå en kul grej å gå på =) Var hela familjen som åkte..sprang på en hel del folk som man pratade med också,å sedan såg man andra personer också som man absolut inte pratade med =D
Blev köpt det gamla klassiska också,strumpor till mig å barnen,foppatofflor till barnen,älg/vildsvinskorv å kokostoppar!


Imorn blir det till att starta dagen tidigt,börja färga håret(ja det kan jag inte göra iudag då jag är ensam hemma just nu),in till stan å hitta ngt å ha på mig för på kvällen blir det först förfest hos bästa Emma å sedan blir det utgång till Dagnys då JAY SMITH kommer dit!!!JIPPIE party on!!! Han är ju helgrym tycker jag,min stora tjej tycker det också å har frågat om hon kan följa med för hon vill också se honom,men har vackert förklarat att det tyvärr bara är vuxna som får gå dit. Ska bli skitskoj verkligen!!



Hmmm,jag har nog visst glömt å berätta en sak här med ju!
Det är ju så att jag fått ensam vårdnad om min dotter!!!!!!!JIHA!!!Känns jävligt skönt!! En lättnad har lossnat rejält å nu vet jag att hon kan växa upp i trygghet!!Egentliogen vill jag bara skrika ut till allt ¨å alla vad som skett,vad min dotters far gjort men men.. kanske en annan dag..


Nu är det dags för Big Brother hehe =)

RSS 2.0