*Mmmmm*

Måste bara säga att denna är supergod ju! Smultronsoda!! Ja vet det kanske inte är så passande nu såhär nära inpå jul, men det känns ju mer som höst så då kan man tänka tillbaka lite på sommaren =)


*Fredagsmys..?*

Det var denna fredag det.. Började med att jag började städa lite granna, även bakom spisen å så.. Men sedan när vi var å hämtade sambon så åkte vi å handla lite och även lite kläder till min systerson som jag skall få se imorgon äntligen!! Efter det var det dags å laga lite mat å sedan inta soffläge med familjen till Idol. Med lite chips å dip å tända ljus, men det slutade med att jag nu sitter här själv!? Så var det med denna fredagskvällen då familjen var samlad.. Var väääldigt längesedan faktiskt! Antingen har sambon jobbat natt eller åkt till jaktstugan.. Men jaja, jag ska titta klart på Idol å sedan tänkte jag nog passa på att sätta på en film- kronjuvelerna! Så det blir min fredag med mitt fredagsmys =)


*Söndag morgon*

Klockan är redan 10.45, å vi har väl mer eller mindre nyligen avslutat våran frukost, vi har då inte bråttom när vi är lediga å inte har något planerat =)
Vi är nog rätt bra på å dra ut på tiden då, men visst är det härligt när man inte behöver stressa??

Men nu ska vi strax klä på oss å ta en promenad med Rambo! Ja sambon är å jagar älg med Malte idag så då har vi bara en hund hemma.. Har jag förresten berättat att vi skaffat en till hund? Hmm.. Rambo är iaf en Hamilton stövare på 5år som fått flytta hem till oss.


*Fredagsmys å Idol*

Ikväll blir det som nog de flesta familjer,hushåll gör på sina fredagskvällar- fredagsmys och Idol! Blir jag å Amelia bara och hundarna.. Frida sover och sambon jobbar,så vi ska passa på å ha en liten tjejkväll här också,nämligen måla våra naglar också =) Annars idag så efter våran sena frukost tog hela familjen en promenad ut med hundarna.. Sedan for jag å Amelia till stan å gjorde tråkiga saker,såsom handla å tanka!! Ja jag hatar faktiskt att just handla mat å så hem!Jag vet aldrig vad jag ska handla för något,dålig med fantasi när det ska handlas så det blir alltid detsamma gamla vanliga typ,-så blir det ändå att handla dagligen nästintill.. det är ju det jag vill slippa med ju,å dålig på att skriva en handlalista.. För när jag ska göra det så får jag hjärnsläpp i huvudet,så det hjälps ju inte riktigt med det heller.. Sedan tycker jag knappt man får något för pengarna ju,tycker ni?? Å sedan tankningen ja,där får man ju ont i magen varje gång man ska tanka.. Speciellt med en bil som drar 1,5L/Mil! Hinner ju knappt åka till stan fram å tillbaka förrens bensinmätaren slukas ner! Nä roligare grejjer finns det allt! Efter vi kom hem kom vi på att vi glömde ju åka till djuraffären och köpa hundfoder,så det fick sambon göra medans jag lagade maten,potatisgratäng m kött å sås å sallad!Mums! Annars i helgen händer inte allt för mycket tror jag inte.. ska väl försöka passa på att städa,tvätta å fixa å dona.. Å kanske börja plocka fram julgrejjerna?Är ju dags för det snart så det6 kan vara bra å börja lite i tid kanske.. Ja fvi får väl se! Skulle ock´så behöva putsa fönstrerna!!!Men tänkte se om jag kunde prova att göra det med ång moppen,det ska ju gå med tillbehör som vi har.. Ja pröva kan man ju alltid göra,eller hur? Nä nu ska jag släcka ner och sätta mitt feta arsle i soffan för nu är det fredagsmys å idol!!!

*Kan det bli Januari?*

Ja det vill jag verkligen att det ska bli nu!JANUARI skynda dig å kom!!!Då ska jag äntligen få börja en verkstadsutbildning!!JIPPIEEE!!!Känns riktigt skönt faktiskt!! Så imorgon ska jag till SKövde på introduktion å få veta mera vad som kommer hända när jag börjar!!Gud vad jag längtar! Nu är barnen lämnade på dagis och hundarna rastade,jag har druckit en del kaffe och även tagit min frukost,bestående av en FiguActiv Shake med smak av Jordgubb&Banan,den blandas med laktosfri lättmjölk. Mums va gott! Så nu ska jag börja städa nedervåningen,gjorde faktiskt iordning övervåningen igår,med alla kläder mm å städade iordning barnens rum,bytte sängkläder mm.. Så nu ska jag fixa iordning nedervåningen! Man får passa på när barnen är på dagis å sambon sover eftersom han har jobbat inatt. Sen idag kommer Emma hit på lite fika å en del planering med vissa saker mm.! Nä nu får jag sätta fart här!

*Dessa Skaraborgare..*

Jaa,vad ska man säga om dessa Skaraborgare..?Jag har nu bott här i 6år,men tycker fortarande det är väldigt svårt att "komma in" å bli accepterad! Vet inte vad ni är rädda för egentligen..?Varför är det så svårt att "ta in" nytt folk?Vart man än är,så känner man sig riktigt utanför.. Eller nä,man känner sig riktigt som en utböling!Ni har varandra å så verkar det som det ska vara också,här får inga "nya" komma in! Liksom om man tittar på när det är föräldramöten,eller andra aktiviteter där föräldrar är med sina barn och tittar på,ja då känner ju de varandra å sitter där och tjötar å ha sig.. Medans en annan sitter mer för sig själv,för jag är ju inte den som tränger mig på precis..! Men det är ledsamt faktiskt! Man fasar över varje gång det är något sådant man ska göra.. För man vet att alla andra pratar med varandra medans en annan får sitta tyst för sig själv,å vågar inte riktigt öppna munnen för man vet inte vad ni andra kommer tycka,å då kommer det bara bli fel det man säger,så då kanske ni tom skrattar åt en..! Här är ju såpass små hålor runt omkring,så man borde tycka att det är spännande att träffa "nytt" folk,men inte då,ni är rädda för det ni har å vetr inte vad ni får. Jag själv kommer från en stor stad!Där man absolut inte känner eller vet vilka alla är,men där är man ändå glad när det kommer nytt folk!Nya som man kan lära känna!! Lite har jag nog faktiskt också märkt när det gäller barnen,de har haft varandra sedan de var små å säkerligen så umgås deras föräldrar också,å även där är det svårt för andra barn att komma in!!

*Frukost*

Detta består min frukost av idag, riktigt gott!


*Glömt..*

Glömde ju för fasen å skriva att jag blivit moster igen, 3:e ggn! Min andra syster M fick sitt första barn natten till tisdag,en liten Elias!!! Många blev nog chockade i familjen att det blev en kille,men det var riktigt kul!! Så nu är han ensam kille i kusinskaran.. Han får nöja sig med 4st tjejer till kusiner!Hihi


*Skärpning Angelika!!!*

Ja,jag har ju fasen lovat att blogga ju å vara rätt så aktiv med uppdateringar.. Men men.. Kommer en del grejer emellan. Så jag har inte haft varken lust eller ork till det!!

Mycket har väl hänt sen sist,men inget jag vill skriva om här.

Ungarna,ja de växer så de knakar också! Amelia går ju som sagt på ridskola,och det går jätte bra för henne å hon är riktigt duktig!!! Nu har hon även börjat i fotboll ocks¨å,så får väl se där om det är något hon vill fortsätta med. Nu blir det ingen mer sport för henne,utan nu får hon nöja sig med 2 saker/v!

Frida,ja hon har blivit 1.5år å pratar en hel del!Tar väldigt lätt upp ord som hon hör.Vet att det är hon som är Frida. Frågar man var Frida är så pekar hon på sig å säger- FIDA,ja inte Frida,utan FIDA. Går på dagis och tycker det är riktigt kul!Även om jag kanske inte riktigt tycker det.. Eller jo de har sina fördelar allt å de mår bra av att umgås med andra,men sakerna hon lär sig där gillar jag inte!!Jisses,hon är mer vild än tam!!!!Men när hon är gosesjuk,ja då är hon verkligen gosig!!

Idag har vi förresten vart hos fotografen.. Eller aa,fotografen som tar kort på dagiset,de tar ju inte enskilda kort där,,men då hade de erbjudande för det denna veckan.. Så vi bokade tid idag,så det blev enskilda kort på bägge och även syskonkort! Amelia kommer nog få fräcka kort,hon skulle stå i olika positioner och även hoppa å ha sig. Å Frida var lite tveksam i början,å ville inte riktigt stå där man skulle.. Så då fick det bli lite syskonkort emellan.. Å de satt på en stol å efter det var klart så klättrade Frida upp på stolen själv,så då passade fotografen på att ta en del kort då med,men han ursäktade sig med att det kanske inte blir så bra när man ser stolen bakom,men de sa ja att det var skitsamma,för såå syntes den nog inte.. Så det ska bli kul å se dom sen!! Å Emma å Andreas var där också med Leija,ska bli kul å se hennes också!! Å idag var Frida å Leija riktigt glada å se varandra!Skulle springa fram till varandra å kramas!Så söta så!!

RSS 2.0