*Dessa tråkiga helgerna..*

Tycker numer att helgerna är tråkiga!! Finns ju mycket man kan göra då ja, men inte kul själv! Å det är nästintill aldrig någon vill hitta på något med mig på helgerna!

Så nu är jag trött på helger!!


*Inte bara jakthund*

Malte, våran jämthund, som jagar både älg och vildsvin.. Även om han är en jakthund, så är han inte bara det för oss! Utan den alldeles perfekta familjehunden också! Han är så kärvänlig mot allt å alla å speciellt till sina familjemedlemmar!

Igår hade han gosat ner sig i min säng tillsammans med Amelia! <3


*Kär å ledsen!!*

Fattar inte hur man kan bli såå kär.. Kär i en bil!! Men jag är det! Kär i min bil Bertil!!! Men det är med sorg i hjärtat att vi inte kommer ha kvar honom! Usch! Jätte ledsen över det, löjligt ja vet! Men kan dock inte hjälpa det.. Har haft fina stunder på vägen med honom.. Många minnen under flera år!

Det var trots allt min första bil jag fick tillgång till när jag fick körkort! Men dock är han dyr å dricker mkt.. Attans att du inte var en diesel Bertil!!

Men en vacker dag så ska jag allt skaffa mig en Touareg igen!!


*Grilltajm*

Japps! Idag verkar det bli en alldeles underbar dag ju! Så idag blir det lite pysslande med tvätt, bada hundar, försöka få med hela familjen på en promenad! Å så ska vi grilla!!! Mumsigt värre!

Men nu ska jag passa på att ta en dusch innan frukosten


*4År..*

Igår blev våran "bebis" vovve Malte 4år! Blivit en riktigt stor kille nu ju, men ändå kommer han nog alltid vara mattes bebis, hur gammal han än blir =)

Han är en sån mysig vovve! Gör inte ens en fluga förnär ju!! Även om det är en jakthund, så är han den alldeles perfekta familjehunden!!
Aldrig har vi haft problem med att han vart jobbig å förstört saker, inte ens när han var valp ju!

Barnen älskar han också! Gillar när de leker med honom, och är riktigt försiktig med dom också! Någon mysigare vovve får man allt leta efter!


*Energi!*

Känner att jag har börjat få sådan energi till att vilja hitta på saker och ting.. Förut så har jag mer dragit mig åt att göra saker utanför hemmet.. Men numer vill jag inget annat!!!

Är också ute och går dagligen, i ur å skur.. Det enda som hindrar mig är om det skulle åska!!!

Igår var vi och besökte fotbollen igen, Amelia har bestämt sig för att vilja pröva det igen, så det får hon göra då!! Behövs lite mer tjejer så..

Idag är Frida på dagis, de skulle ha påskfest så hon blev målad lite å det tyckte hon skulle bli såå kul å gå på fest hihi.. Jag ska passa på att städa lite smått innan jag ska duscha å sedan hämta lilla trollet.. Amelia är ute å leker ned en kompis, hon har ju påsklov!
Sen idag blir det nog barngympan för min å barnens del =)


*RUMBLE*

Någon som spelar det roliga, beroendeframkallande spelet RUMBLE?? Då får ni gärna spela mot mig.. Angelikkaj heter jag där =)


RSS 2.0