*1 juli 2011*

Japp då blir det till att dra till Ullevi å kolla på IRON MAIDEN!! Biljetterna är redan köpta å utskrivna =) Toddelooo

*LEDSEN!!!*

Ja det är ja fasen nu! NÅGON har försökt ta sig in på min mail med fel lösenord ett antal gånger å har nu gjort så min mail är spärrad för att komma in! Tack så jävla mycket!!!
Har en del grejer där på min mail som hade kunnat vara bra att komma åt! Men nej nej,den som gjorde det trodde säkert den skulle få se ett å annat där,men det kan jag säga att där skrivs inget hemligt precis!! Men tack iaf..!

*Vågar man*

Ja,vågar man gå ut i dagens läge? Det har ju hänt en hel del skrämmande saker nu på kort tid, försvunna personer där en troligtvis är hittad, men tyvärr inte i liv ifall det nu är hon. Jag själv blir riktigt skrämd av sådant här, vart är vi påväg? Hur kommer det se ut för mina barn när de blivit stora? Tanken e skrämmande när man ser hur det ser ut idag

*mobil...*

Provat på å blogga från mobilen, detta inlägg å det förra är skrivet från mobilen, lite luddigt kan det nog bli, så ursäkta mig för det, men det är lite jobbigt å skriva mkt från mobilen, speciellt när man tänker mkt vad man ska skriva men när man ska läsa det så kommer man bort sig mm, Ja detta blev nog inte bättre det, haha Prövat en gång å mms blogga, men bilden kom inte fram, men ska pröva ngn annan dag igen, för det kan också vara kul! Nu ska här kramas kudden, så gott det går... Natt natt

*Barnsligt*

Jadu, jag har väl inte tänkt å skriva ut ditt namn, men du vet vem du är! Men jag tycker det är rätt barnsligt gjort, tagit bort en som vän från FB, bara för att jag nu skrev en status där det stod att - Jag tänker behålla alla vänner vad de än röstat på, att jag accepterar deras åsikt även om jag kanske inte håller med... Ja, typ något sådant. Började med att 2 andra diskuterade detta å SD kom in i bilden, sedan dyker du upp å kommenterar med bl.a. Du är då inte vän med någon nynazist mm. Att de är inte dina vänner, men att ja skulle vara en nynazist, vart kom det ifrån? Jag har inte ens röstat!!! Det blev lite dubbelmoral från dig när du kommenterade tycker jag,ena sekunden skulle alla respekteras som person, men där respekterade du inte mig, du accepterade inte min status, vilket ja inte hade skrivit ngt om SD eller så!! Men gick in på din sida idag å såg att du tagit bort mig, blev lite blandade känslor faktiskt när jag såg detta. Mest arg, besviken eller rättare sagt rejält utnyttjad!! Å det sistnämnda vet du nog vad det innebär å varför ja känner så. Men å andra sidan så som de andra skrev så är ju du ingen riktig vän som kallade en så eller kom på de mest dummaste påhitten man kan tänka dig. Jag har numer tagit bort din andra hälft också som vän nu. Å ja vet att du är här å läser, så detta var riktigt barnsligt gjort, men det kommer inte ändra på att ja känner mig utnyttjad av er, rejält också!! Så nu känner ja mig bara riktigt rejält förbannad!!!

*STOLT!*

Jag är stolt,stolt över mig själv,får man lov å vara det?Det får manm väl? Men iaf så är jag det =)

Varför är jag detta då? Jo nu är jag inne på 4:e veckan som jag helt å hållet har avstått från godis,kakor,bullar,saft,dryck mm. Har endast hållt mig till vanlig mat,frukt,kaffe,vatten. Det tycker jag är duktigt gjort för å vara mig.

Å nu försöker jag dricka modifast å äta frukt ist för mat. Får väl se hur det går med det,är inne på 2;a dagen med det,ska försöka så gott det går!
Vi har köpt en ny våg också,så ja hoppas den stämmer för då har ja gått ner lite mer än 3kg, men det tror ja nog den gör,sambon säger att den stämmer så då får jag väl lita på det..

*Till en gammal vän!*

Tack för din kommentar,den värmde!Å självklart hade det vart kul att ta upp kontakten igen,vi bor ju trots allt inte så långt ifrån varandra ändå =)

Så det får vi allt ta å göra,snart!Väldigt snart tycker jag!

*bloggar...*

Lade till några vänners bloggar här på min sida..vill du också finnas med så säg till,å den som inte vill finnas med får också säga till

*Inte lätt...*

Nä,måste säga att jag tycker definitivt inte att det är lätt att vara inflyttad till ett mindre samhälle..Där alla vet redan vem man är mm,men en själv,vet inget om någon.
Å sedan när alla känner varandra sedan innan också,ja då är det lite svårt å få komma in,speciellt för en sådan person som jag..som är lite mer tillbakadragen när man träffar människor man inte känner,sitter hellre tyst å lyssnar på andra,än öppnar min mun i högsta hugg.. Så det är kanske inte så konstigt då att man inte kommer "in".. Önskar att ja hade väldigt lätt för att prata,men det lär nog bara förbli en önskan.. För när man väl ska prata bland massa nya så känns det bara fel..Kan inte riktigt prata riktigt utan det blir lite fel ord,konstig röst... Det hörs att man är nervös när man pratar,och folk ser den där osäkerheten man har i sig.. Nä,ja önskar ja hade vart en annan person,som hade lätt för sig att prata å höras...

Hatar mig själv när det blir såhär... Tänkte att ja skulle försöka kanske få lite kontakt med några här i närheten,så ja åkte till stor å liten..men när man väl kommer in å ser allt folk,då börjar nervositeten dyka fram,när man ser att alla känner ju redan varandra...

*Måndag.*

Japp,då var det redan måndag igen,å längre in i september,snart är det bara 3månader kvar till jul.
Känns konstigt att vi snart redan är där igen,tyckter detta året har gått fruktansvärt fort,var inte alls längesedan det var jul!

Men vet ni vad? Ja måste erkänna att ja längtar lite,börjar få lite sådan mysig känsla i kroppen,nu när mörkret faller in rätt tidigt på kvällen så kommer den där känslan att man vill börja få upp adventsstakar,julstjärnor,julgardiner. Blir ju så mysigt,å vill gärna se snön börja falla på utsidan också,bara det gör ju en gladare på ngt sätt när man ser första snön börjar falla och lägga sig på marken. Det ska inte bara falla å bli massa slask,utan riktigt lägga sig, många har väl börjat bli avskräckta av vinter förra året,men visst kanske var liiite överdrivet med snö,men innerst inne tror ja de flesta gillade det också,att det var en riktig vinter för en gångsskull. Riktigt så kanske det inte behöver bli men det ska ändå vara mycket tycker jag allt.. Om inte annat så lyser det ju upp det mörka på utsidan,men visst har det en del nackdelar också som man kanske inte riktigt känner för att göra tidigt på morgonen såsom,skrapa fram bilen från snön å rutorna.. Skotta/ploga sig ut från ytterdörren och trädgården så man kommer ut med bilen mm...Men strunt samma,det är sådant som hör till,till vintern så visst! Jag LÄNGTAR!!!

*Veckan...*

Ja vad har man annars haft för sig i veckan då?
I tisdags var det iaf dags för Bvc för Frida,allt såg fin fint ut å hon väger nu 8330g å är 65cm lång,min lilla stora tjej =) På kvällen var det dags för föräldramöte på dagis,det var väl lite intressant å se vad det var för andra föräldrar,men som vanligt så känner ju alla varandra sedan innan så..

I onsdags åkte ja å lämnade Amelia vid tågstationen där hennes mormor kom å hämtade henne med tåget,efter det var det hem till Emma på en kaffe å sedan bestämde vi oss för att få in bägge barnvagnarna i bilen,å det funkade! så vi tog oss en tripp till lager 157 i gällstad,men hittade faktiskt inget så...

Igår,torsdag åkte ja å frida hem till Cicci och fikade å tjötade,å det var jätte kul! På lördag ska ja följa med henne till stallet å få rida!Kul ska det bli,men samtidigt väldigt nervöst! Ja det var ett tag sedan faktiskt å sedan när det e en ny häst man aldrig ridit förut..men det ska nog gå bra...men jisses säger ja bara..

Idag ska ja å Frida städa här hemma å ikväll ska vi på kalas,Rogers brorsdotter blir byxmyndig idag haha..

Söndag blir det å hämta hem melis,men ska försöka åka lite tidigare så vi hinner in till Ikea en snabbis för å handla lite smågrejer..

*Nya vänner..*

Sedan måste ja ju bara säga att ja lärt känna nya vänner sedan ja flyttade hit upp också!Å det är ja jätte glad över,bara så ni vet!Ni som känner er träffade,ta åt er!!

*Vänner...*

Har haft 2riktigt nära vänner,som ja har haft här där ja bor nu..men den ena började tappas kontakt med för några årsedan..Varför vet ja inte,men det känns som man bara fanns där när personen i sig var singel..
men när den var i förhållande då hördes man knappt av... Men idag är det nog knappt någon kontakt alls,vet inte ens vad personen i sig tycker om eller inte tycker om,va den gillar för musik i dagens läge mm.. Det var ju lite mer sådana grejer man visste då.. Men inte idag.. Men personen i sig lever nog lycklig idag i ett förhållande där de även väntar barn,fick ja reda på,men inte ifrån personen själv,vilket ja tycker är väldigt tråkigt å ledsamt,blev faktiskt väldigt ledsen... Där är faktiskt saknaden stor,vart mkt man hade velat berätta för personen i fråga,å ja hade hoppats många gånger att den fanns där för en annan,speciellt när man verkligen behövde,men det gjorde inte personen..å det gör mig väldigt ledsen... Om du känner dig träffad eller allt förmodan skulle fått för dig å läsa detta så ska du veta hur mkt ja saknar dig faktiskt!!Ja själv har försökt få upp kontakten med dig,men det är svårt när den inte verkar vara besvarad...



Den andre,ja jag vet inte vad ja ska säga om dig faktiskt..eller jio det vet ja men du är svår  att få kontakt med numer...

*Nere å gammalt...*

Ja ett litet tag har ja faktiskt känt mig lite nere...Vet inte varför faktiskt..men det har gått upp å ner lite.. Kanske har det med hösten å göra då man lätt kan bl deprimerad?

Å när ja blir nere så dyker gammalt upp.. Saker ja inte ens vill att de ska dyka upp..

Men å andra sidan tänker ja mkt på hur hade mitt liv sett ut idag om ja inte gjorde si eller så.. eller att mitt liv kanske inte alls hade fortsatt...

Ja den sistnämnde raden,handlar om när ja mådde dåligt i tonåren... Allt var pest å pina å ja tyckte att ja inte hade någon,vänner var väl lite si å så med faktiskt,men ja hade ju faktiskt mina föräldrar,mina syskon.
Men det var inget man insåg riktigt så då.. Ja ja mådde så dåligt att ja ville bara försvinna,ville inte leva mer.. Började skada mig själv..mm.. Men senare så vaknade ja upp från det å fick hjälp..

Men sedan blev det nog mer i de tankarna igen,när ja gick in i ett förhållande..Där ja inte blev fysiskt misshandlad,utan psykiskt.. Ja den personen var i stort kontroll behov å tryckte ner mig totalt.. Fick inte träffa vänner förrens ja skulle vara hemma en exakt tid..ringde tusentals ggr för å höra vad ja gjorde,svarade ja inte,så ringdes de runt till dom som ja tänktes kunde vara med..å svarades det inte där,var det ut å leta efter en för å ha det där kontrollbehovet..så höll det på i några år men en annan kände sig inte stark för att våga ta sig därifrån,man blev ju i stort sett intalad att man hade det bra,kunde ju inte få det bättre med andra..Å ja,blir man nertryckt å manipulerad så ja,då börjar man tro på det själv att man har det bra där man är,att med andra har man inte det bra..
Sedan kom den dagen då ja var gravid..då ja trodde det var glädje från bägges håll,men när det föddes en liten dotter så var det lite problem med annat å då stod ja där själv,å på köpet drabbades av en förlossningsdepression också..då var det knappt värt allt heller..men efter depressionen så knyte ja an riktigt ordentligt till min lilla tjej, men fadern gjorde väl egentligen inte det,utan det var hans barn som bara gällde,i hans ögon så fanns det bara ett barn,men på papper hade han två..

Men en vacker dag,efter mkt hjälp från en vän som fixade ett boende åt mig å pushade mig..så tog jag steget å flyttade!Å det var det bästa ja har gjort!!Tack vare henne som stod upp helt för min sida å hjälpte mig..Efter det,började växa upp mer som en egen person,egen individ,som kände att ja själv kunde ha åsikter om saker å ting även om man inte alltid delade detsamma med andra,men ja kände att ja fick säga vad ja tyckte å tänkte utan att bli påhoppad..Ja hade httat mig själv!!

Men idag lever ja faktiskt lyckligt,har en alldeles underbar sambo som finns där för mig,som inte dömer mig,eller trycker ner mig utan ja får göra som man vill som det ska vara i ett förhållande,har 2 underbara barn som ja älskar mest i hela världen. så idag är jag lyckligt lottad,men just när man känner sig lite nere det är då gammalt dyker upp,å ja vill inte tänka på gammalt utan ja vill tänka framåt!


RSS 2.0