*helgen..*

Ja dagarna går och ja har inte riktigt haft tid eller ork att skriva.. Eller,ja började med ett inlägg här häromdagen men stod lite i valet å kvalet om ja skulle publicera det eller inte.. Men just då blev det inte så..

Men i vart fall så har det vart helg, så i lördags åkte vi ner till gbg då sambon skulle träffa 2vänner varav en av dom fyllde år så de skulle träffas lite å ut å käka. Men innan vi dumpade av sambon hämtade vi upp pappa påvägen,då jag å barnen skulle spendera dagen tillsammans med honom. Så efter vi dumpat av sambon så åkte vi till Kållered och gick runt i affärer,först för att hitta byxor å skor till pappa å sedan handla kläder till Melis,för jisses va hon vuxit under sommaren,vuxit ut större delen av hennes garderob,så lite kläder blev köpt men mer behövs. Så en tripp till Ullared hade inte vart fel faktiskt =)
Sedan blev det fika också å lite mer shoppande,fick köpt Super Mario till Wii också,men när man tänker på det så hade det vart kul å haft det gamla vanliga hedliga nintendot med super mario,tänka sig, då var det bara styr knappar å 2 röda knappar att hålla reda på,i dagens läge är det ju hur många knappar som helst,om man tex ser på Xbox360. Jaja,efter en del timmar i kållered så ringde vi sambon å tjecka läget hur det gick för dom,jo de var påväg till stan för att äta Kinamat,så vi tog tillfället i akt å åkte dit också,ja pappa fick köra dit,för ja hade nog bara känt mig helt osäker å hispig å köra mitt inne i stan,ja hade väl klarat det men tog det säkra före det osäkra,tänka sig att ja glömt hur man egentligen kör inne i göteborg,ja har ju övningskört där hur mkt som helst,men man har väl blivit mer bekväm hur det är här på hemmaplan. Är det 3bilar framför en så är det kö,haha. =)

God mat vart det iaf å efter det blev det en tur hem till en av vännerna som var med ut på "landet",ja det är lite landet ändå men väldigt mysigt ställe. Blev fika å tjöt å Melis lekte med hans dotter som vi även ska på kalas till på söndag.

Sedan blev det å lämna pappa å åka hemåt..


Söndagen kände ja för att göra något,gå lite i affärer och så,så tänkte ja skulle åkt till Lager 157 utan barn,men försökte få med mig någon mer men det var ingen som kunde,antingen sjuka eller upptagna,tråkigt men så blev det,så ja fick vara hemma å greja å dona..


Måndag,blev det en tripp till Optikern igen,skulle titta till hur linserna satt,var inne på mina 3:e å ena linsen på högra ögat var ja inte nöjd med,var ju suddigt nästintill hela tiden.. Så det blev till å få en ny på det å än så länge känns det nog bra med dom,så om ja är nöjd så ska ja ringa å beställa dom.

Idag Tisdag,var det rätt segt att gå upp,inte alls sovit mkt inatt,inte pga barnen utan mer att ja kunde inte komma till ro,så fort ja la mig så kände ja mig konstig i ryggen,inte ont eller så men mer tom eller hur man ska säga,svårt att beskriva,så där låg jag å vred å vände mig,radda upp med kuddar,täcken,försökte sitta upp men inget funkade,men tillslut vid 3,30 då lyckades ja somna till slut å sedan vid 6tiden så ringde klockan,så det var riktigt segt att gå upp,så det tog sin lilla tid här imorses så vi fick ta bilen till dagis för att lämna melis,tiden bara sprang iväg..Men nu känner ja mig pigg för att knappt ha sovit ngt men ja vet att det kommer bara slå till här i eftermiddag. Men får väl hoppa i säng tidigt ikväll,försöka kanske när barnen har lagt sig å Malte får komma ut lite tidigare på sin sista rastrunda ikväll.

Idag behövs här tvättas å så..å även försöka ha en liten mysdag med barnen,så det blir inte många knyck här idag. Blev erbjuden å följa med Cicci till stallet idag,men får bli en annan dag,hinns inte riktigt med idag,måste verkligen fixa iordning tvätten mm.
Men Cicci jag/vi följer gärna med en annan dag,om inte annat så följer gärna ja med ut på en ridtur!Fyfasen va ja saknar det,att rida. Å ja saknar min Flisis,enormt mkt! En riktig drömhäst är hon!Hon betydde jävligt mkt för mig,hon var inte egentliugen bara en häst,utan en väldigt klok sådan,det var som hon riktigt förstod vad man sa till henne när man lättade på sitt hjärta för henne. Å sedan hur man fick se hur hon utvecklades under dom åren jag å hon tillbringade med varandra,de som ser Flisan idag,förstår nog inte riktigt hur hon var innan,då var hon en helt annan häst kan jag säga. Ingen hade nog känt igen henne. Men ja vet att hon har det bra idag där hon är,å ja ska ta tag i saken å få tid å åka å hälsa på henne tillsammans med melis. Bara ledsamt att det blev som det blev tack vare en annan.. Men ja lovar att den dagen vi åker å hälsar på henne,då kommer tårarna komma fram på mig. Det e faktiskt lite som att de gör det nu när jag skriver om henne.





    

*Trött..*

Ja det kan man minst säga att jag är..trött.. Lillsessan har inte sovit så bra inatt eller inte riktigt på några nätter,men denna tog priset hittills..Vet inte vad som är felet egentligen..Kanske växtvärk tro?Eller något annat..För något är det som gör att hon inte kommer till ro..Även några gånger under dagen kan det bara bli att hon börjar gallskrika.. Även när hon sover under dagen,helt plötsligt bara börjar hon gallskrika men det är nästan som hon fortfarande försöker sova men det går inte..Men försöker hålla ögonen stängd för att sova men det går inte..Ibland känns hon otröstlig också.. När man tar henne så kan man inte sitta ner med henne,utan måste hålla henne å få stå upp! Önskar att hon hade kunnat prata å berätta vad det är som är fel,för något är det ju iaf..
Förut en längre tid har hon ju faktiskt sovit bra på nätterna å varit lugn på dagarna..Men det ska väl gå över detta med,inget annat så i allmänhet är hon för hon äter å så som hon brukar göra..

Å när man väl hade fått somna inatt eller ska man säga tiiiidigt imorse? Då blev man väckt av någon som frågade om hon också kunde få lite täcke,visst kunde hon få det men hon tog ju hela täcket för sig själv..Men det som förvånade mig mest var att hon faktiskt låg still bredvid mig!Annars brukar man bli väckt av fötter,ben,armar som ligger över en eller få sig några slag i ansiktet..

Men nu efter vi lämnat amelia så tog vi en rejäl runda med Malte och då somnade lilla fröken å har sovit ett bra tag..Då kanske man skulle passat på att fått sova en stund med,men nejdå det gjorde man inte.. För tanken fanns ju där att om ja nu lägger mig å börjar somna in,ja då hade det väl vart dags för lilla fröken filur att vakna,men nu har hon inte gjort det,så man hade ju kunnat sova,men får väl ta en powernap senare under dagen om det skulle behövas,brukar ju oftast komma på eftermiddagen då man känner sig riktigt trött å att det hade vart skönt å få slumra in lite..

Medans frida nu fortfarande sover så ska väl ja passa på att dammsuga här lite, gjorde det igår å i förrgår också mm,men det syns inte pga en viss luden 4bent sak här hemma..

*Testar lite..*

Försöker testa lite med olika utseende...gjorde en liten snabb header för att prova lite..så den fick bli som den blev men vette 17 hur man ändrar storleken.. Men om jag ska vara ärlig får den vara så tillsvidare..iaf för ikväll/natt för nu orkar ja inte sitta pilla mer med den,tror allt min kudde ropar på mig,är görtrött. Så håll ut folk =)

*Spårprov*

Ja,idag skedde det! Sambon gick ett spårprov med Malte idag,och han klarade det! Alltså är han godkänd som eftersökshund!



*DOP*

Lördagen den 14:e augusti var det dags för dop,då skulle vår lilla tjej Frida Miranda döpas.
Ingen av oss är väl direkt troende av oss,men jag är mer av den sorten att ja tycker dop är mer av tradition,så därför ville ja att hon skulle döpas,därför blev det just en lördag också så man inte var med på en högmässa.
Frida skötte sig exemplariskt iaf,inget ljud alls ifrån henne,men en annan sak är att det kunde slutat illa,men det väljer jag att inte skriva här,vill inte hänga ut ngn så på det sättet så det blir en sak jag behåller för mig själv.

Amelia fick hjälpa till att hälla upp vattnet i doppfunten å sedan också torka Frida om huvudet.Efter själva ceremonin så bjöds det på smörgåstårtor och vanliga tårtor. Fina presenter fick hon också.






*Testar här då..*

Ja jag hade fått för mig att på blogg var det lättare att klara av att ändra sitt utseende på bloggen än vad blogspot var.. men det vet ja inte om det är.. men men ja får väl se om jag kan lära mig att fixa iordning lite.. Men det där är ju inte min starkaste sida,kommer vä'l inte bli en så stor förändring idag men inom en snar framtid kanske =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0