*Trött..*

Ja det kan man minst säga att jag är..trött.. Lillsessan har inte sovit så bra inatt eller inte riktigt på några nätter,men denna tog priset hittills..Vet inte vad som är felet egentligen..Kanske växtvärk tro?Eller något annat..För något är det som gör att hon inte kommer till ro..Även några gånger under dagen kan det bara bli att hon börjar gallskrika.. Även när hon sover under dagen,helt plötsligt bara börjar hon gallskrika men det är nästan som hon fortfarande försöker sova men det går inte..Men försöker hålla ögonen stängd för att sova men det går inte..Ibland känns hon otröstlig också.. När man tar henne så kan man inte sitta ner med henne,utan måste hålla henne å få stå upp! Önskar att hon hade kunnat prata å berätta vad det är som är fel,för något är det ju iaf..
Förut en längre tid har hon ju faktiskt sovit bra på nätterna å varit lugn på dagarna..Men det ska väl gå över detta med,inget annat så i allmänhet är hon för hon äter å så som hon brukar göra..

Å när man väl hade fått somna inatt eller ska man säga tiiiidigt imorse? Då blev man väckt av någon som frågade om hon också kunde få lite täcke,visst kunde hon få det men hon tog ju hela täcket för sig själv..Men det som förvånade mig mest var att hon faktiskt låg still bredvid mig!Annars brukar man bli väckt av fötter,ben,armar som ligger över en eller få sig några slag i ansiktet..

Men nu efter vi lämnat amelia så tog vi en rejäl runda med Malte och då somnade lilla fröken å har sovit ett bra tag..Då kanske man skulle passat på att fått sova en stund med,men nejdå det gjorde man inte.. För tanken fanns ju där att om ja nu lägger mig å börjar somna in,ja då hade det väl vart dags för lilla fröken filur att vakna,men nu har hon inte gjort det,så man hade ju kunnat sova,men får väl ta en powernap senare under dagen om det skulle behövas,brukar ju oftast komma på eftermiddagen då man känner sig riktigt trött å att det hade vart skönt å få slumra in lite..

Medans frida nu fortfarande sover så ska väl ja passa på att dammsuga här lite, gjorde det igår å i förrgår också mm,men det syns inte pga en viss luden 4bent sak här hemma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0