*Skärpning Angelika!!!*

Ja,jag har ju fasen lovat att blogga ju å vara rätt så aktiv med uppdateringar.. Men men.. Kommer en del grejer emellan. Så jag har inte haft varken lust eller ork till det!!

Mycket har väl hänt sen sist,men inget jag vill skriva om här.

Ungarna,ja de växer så de knakar också! Amelia går ju som sagt på ridskola,och det går jätte bra för henne å hon är riktigt duktig!!! Nu har hon även börjat i fotboll ocks¨å,så får väl se där om det är något hon vill fortsätta med. Nu blir det ingen mer sport för henne,utan nu får hon nöja sig med 2 saker/v!

Frida,ja hon har blivit 1.5år å pratar en hel del!Tar väldigt lätt upp ord som hon hör.Vet att det är hon som är Frida. Frågar man var Frida är så pekar hon på sig å säger- FIDA,ja inte Frida,utan FIDA. Går på dagis och tycker det är riktigt kul!Även om jag kanske inte riktigt tycker det.. Eller jo de har sina fördelar allt å de mår bra av att umgås med andra,men sakerna hon lär sig där gillar jag inte!!Jisses,hon är mer vild än tam!!!!Men när hon är gosesjuk,ja då är hon verkligen gosig!!

Idag har vi förresten vart hos fotografen.. Eller aa,fotografen som tar kort på dagiset,de tar ju inte enskilda kort där,,men då hade de erbjudande för det denna veckan.. Så vi bokade tid idag,så det blev enskilda kort på bägge och även syskonkort! Amelia kommer nog få fräcka kort,hon skulle stå i olika positioner och även hoppa å ha sig. Å Frida var lite tveksam i början,å ville inte riktigt stå där man skulle.. Så då fick det bli lite syskonkort emellan.. Å de satt på en stol å efter det var klart så klättrade Frida upp på stolen själv,så då passade fotografen på att ta en del kort då med,men han ursäktade sig med att det kanske inte blir så bra när man ser stolen bakom,men de sa ja att det var skitsamma,för såå syntes den nog inte.. Så det ska bli kul å se dom sen!! Å Emma å Andreas var där också med Leija,ska bli kul å se hennes också!! Å idag var Frida å Leija riktigt glada å se varandra!Skulle springa fram till varandra å kramas!Så söta så!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0