*Fredag=strax helg *

Då var det fredag ja! Å jag ska väl inte säga att man är förvånad över att det regnar? Eller? Å de som var lovat fint väder.. Å som vanligt klarnar det upp mot kvällen.. Jaja.. Det är ju ändå fredag å sambon är ledig inatt! =)

Idag efter simskolan så tänkte vi åka till Skövde å handla lite.. Bl.a. Kika in på Dollar Store, vart där en gång, men en bra billig affär på bl.a. hygiengrejer som fasen kan kosta en hel del i vanliga affärer..

Får se hur länge vi blir där å vad vädret säger ikväll.. Är grymt sugen på att grilla ju! Det har vi inte gjort allt för ofta denna "sommar" å jag som verkligen älskar grillat kött!! Är en köttoman ;-)

Men inte kul å grilla själv till mig å barnen.. Dels äter de ju inte överdrivet mkt å sambon jobbar ju på nätterna å åker hemifrån redan vid 15/16 tiden.. Å det är ju då en annan har kommit hem.. Men får hoppas på det ikväll.. Eller imorgon!

Imorgon går väl dagen åt också., tänkt att vi hela familjen ska ner till jaktmarkerna å röja ordning lite och flytta lite jakttorn mm.. Ja snart drar det ihop sig med att sambon är borta större delen av hösten då jakten sätts igång på allvar.. Jag kommer väl vara med några gånger också.. Men inte så lätt när man har barnen att tänka på också..
Mycket borta kommer han väl vara.. Då vi har hundarna att tänka på som måste få komma ut å göra det dom är gjorda för.. Nämligen att jaga då det är jakthundar vi har.. Dom har ju haft en lång semester nu.. Andra kanske hade njutit av det.. Men inte dom

Här är dom, jämthunden Malte och Hamilton stövaren Rambo, mattes kelgrisar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0