*Morgonstund har guld i mun..*

Godmorgon!
Har varit uppe ett litet tag med Frida,men det är lika svårt att gå upp å piggna till när solen lyser ute.. Ser ut som om det blir en riktigt fin dag idag å utan att man ska blåsa bort.
Men graderna var inte allt för höga här imorse,men det dröjer nog inte länge till förrens det börjar bli frost ute.. Om inte annat brukar den komma strax innan älgjakten.. Å 2år i rad så har det tom snöat på morgonen under älgjakten! Så snart blir det väl att kolla efter årets vinterutrustning..
Hösten är riktigt mysig tycker jag när solen lyser och frosten ligger kvar ute,men nackdelen är att behöva skrapa rutorna.. Det är ingen höjdare..

Nu har Amelia också vaknat å nu sitter bägge två på golvet och gosar med Malte. Man ser riktigt hur han njuter när han lägger sig i Amelias knä å ber om att få bli klappad.. Dom två har funnit varandra från första stund,han lyssnar väldigt mycket på vad Amelia ber honom och göra.. Med Frida är han väl lite mer försiktigt å vet att hon kan vara lite hårdhänt,eller han är mer rädd att han ska råka skada henne,tex med en tass eller så.. Å när hon var nyfödd å började gråta så skulle han vara riktigt nära för att se vad vi gjorde med henne..
Glömmer aldrig när jag var hos min pappa med honom och min syster med hennes 2 barn var där och Nova var nog bara 1år tror jag och började gråta.. Så pappa tog henne i famnen men hon slutade inte gråta för hon var hungrig.. Men då hade Malte kommit fort som blixten å satt sig en bit ifrån pappa med Nova i famnen å släppte inte blicken på honom.. Pappa började gå runt lite med Nova å Malte tätt efter för att hålla ögonen på pappa.. Det var verkligen som han trodde att pappa gjorde så Nova grät..
HAn är riktigt barnkär våran vovvse, eller folkkär överlag!

Så vad har denna dagen att erbjuda då? HAr för mig att det är marknad idag i Annelund.. Men får se hur vi gör där.. Om inte annat så blir det som det var skrivit igår,damma å förbereda för imorgon.. Får se om inte annat om vi tar oss en tur till Presentshoppen och tittar efter mössor till barnen å vantar., Det börjar behövas.. Frida har väl haft mössa,men den hon har haft sitter inte så bra..
Fortsätter vädret såhär så blir det väl en långpromenad också!
Men nu ska här förberedas för frukost,så ha en alldeles underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0