*Statusuppdateringar..*

Ja när man ser på facebook... En del skriver väl någon statusuppdatering ibland,å kanske inte avslöjar privata saker.. Men sen finns de de som uppdaterar efter bara någon minut..

Som tex: Nu ska vi äta frukost.. (jaa,ok bra å veta..) men efter bara någon minut så skrivs det typ,fan hade inget bröd hemma,xxxx får åka å köpa(jaa,ok igen bra å veta..) å sedan nu kom brödet!!!
Har folk inget annat för sig än å göra massa uppdateringar? Å sedan sådana som kommenterar sina egna status hela tiden,som tex såhär.. Väntar på postbilen... Å sedan som svar NU kom den!!!!
Ok om man gör det någon gång,men det finns sådana bland mina vänner som kommenterar sin egna status jämt!!

Å sedan sådana som avslöjar en hel del grejer man tycker kanske är lite privat att sådant skriver man inte ut..? men jo en hel del gör det..

Å en annan som verkar favorisera någon i familjen att den verkar betyda mest... Jaa det var en del grejer som händer i min vänslistas statusuppdateringar..

Men är det mer så att facebook är den sociala biten nu förtiden? Att man måste lämna ut sig helt å berätta vad som sker i livet ist för ett telesamtal?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0