*2010/2011*

Ja då ska man försöka komma ihåg å skriva 2011.. kan lätt bli lite fel såhär i början på det nya året..

Men iaf vad skedde på nyår nu då?
Jo vi fick hem lite vänner hit och det bjöds först på en välkomstbål,sedan blev det Förrätt som bestod av varmröktlax toast m romsås å lite räkor,sedan till varmrätt blev det vildsvinsstek m klyftpotatis,kantarellsås å sallad å till dessert blev det päronhalvor m after eight.
Alla verkade nöjda med maten också å tur är väl det =) Tyckte själv det var gott! Tiden gick väl när vi åt gott å drack desto godare.. Barnen lekte väldigt bra faktiskt,oftast när det är något sådant här å det är barn med så brukar det ju vara lite stök å bök m barnen,lite väl högljutt kan det allt vara,men inte denna gången,man märkte faktiskt inte av dom!

Tolvslaget började närma sig å man blev ju lite förvånad när man gick ut å märkte att det REGNADE! Å blåste gärnet,men ut å skjuta raketer skulle vi,å det gick väl rätt så bra ändå,å vi skålade in det nya året med champagne! Var väl samtidigt en lugn nyår men en väldigt trevlig sådan!!
Kom nog inte i säng förrens vid 4tiden.. hade en vän å hennes barn här över natten.
Morgonen var rätt så seg faktiskt,men måste säga att kjag mådde förvånansvärt bra ändå för att ha druckit så mkt rödvin som jag drack ändå! Men det var riktigt gott med frukost iaf.. =) resten av dagen blev rätt så slapp faktiskt,röjde väl mest upp bara senare på dagen så man fixk tillbaka sitt hem..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0