*Värmland..*

Ja i fredags packades det in i bilen för att först bege oss till Gbg för att lämna Frida hos min lillasyster,dit mammsen kom för att hämta upp Amelia.
Efter allt vart i sin ordning begav jag å sambon oss mot Värmland,med ett litet stopp i Mariestad för att få något i magen och köpte "RallyPass"(pass man fick hänga på sig för att komma in överallt under helgen ist för att betala på varje ställe). Väl framme där vi skulle hyra en källare som var inrett med sovrum och kök så visade det sig att vattnet hade frusit så någon fungerande toalett fanns då inte just där att använda,utan man fick springa ut 15meter till ett annat ställe för att vara på en iskall toalett!Mindre kul kan jag säga eftersom det vart runt -25 grader där i helgen!
Men men..

På lördagen blev det till att ställa klockan och klä på sig ordentligt innan vi skulle bege oss ut på sträckorna i skogen och titta på rallyt. Ist för att ta 2bilar dit eftersom vi bara var 4st så tog vi svågerns bil(lite fördel faktiskt eftersom han har handikappstillstånd),men efter kollat lite vart vi skulle köra så verkade det finnas en genväg.. en smal sådan,eftersom det var mkt snö så vart det inte mkt plats.. Å det verkade vara mer än vi som ville ta denna genvägen..men iaf,efter en bit in på denna vägen fick vi möte av en sponsorbuss,å den verkade ju nästintill gripas av panik så som den höll på å blinka med helljusen mot oss...men han stannade iaf på mötesplatsen.. eller faktiskt efter den å där kommer vi med en xc90 å ja,vi glider ner mer mot i diket å bussjäveln bara fortsätter å kör!där sitter vi fast så fint i diket mitt ute i ingenstans,då det stannade 2bilar med 10polacker som tänkte de skulle hjälpa oss(de roliga var att när de klev ur bilen så drog de upp sina kläder lite tufft om man säger så å skulle börja hjälpa till) jaa det hjälpte inte mkt faktiskt!hur de än höll på så hände inget,så det blev till å ringa bärgaren som kom efter ett bra tag!
Men sedan kom vi väl fram iaf å vi såg mkt mer detta året än vad vi gjorde förra året!

Söndagen blev rätt bra också tills vi skulle ta våran bil hemåt!Ja då var det fel på den så baken var i luften å framdelen ner mot marken..!fyfasen! så nu är den på verkstaden!!kommer inte bli en billig historia heller! så nu är vi med hyrbil ett litet tag!Lite ovanligt å köra den.. denna är ju med växlar å bakhjulsdriven..medans man är van vid automat och 4hjulsdrift!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0