*Veckans uppdatering..*

Ja,dagarna går kan man väl säga,eller vissa dagar springer iväg men nu kanske det var dags för en liten uppdatering..?

I måndags och tisdags kom Emma å Leija hit å umgicks med oss,riktigt trevligt,en väldigt bra vän det där!

Ja i onsdags passade ja på att tvätta en hel del å sambon kom hem på besök, så efter middag åkte vi till djuraffären och skulle köpa hundmat å Amelia tyckte vi skulle gå ut därifrån med en kanin också,för hon hade sett ut en hon ville ha.. Men nej,inte denna gången iaf, först får fröken visa att hon kan städa sitt rum utan att man ska behöva tjata på henne, å ta hand om alla sina saker hon drar fram i hela huset så får vi se sedan hur det blir med en kanin.. Men det var ett riktigt tjöt från henne å sedan dess har hon bara pratat om att hon ska ha en kanin..

Torsdags var det dags för marknad i stan,var där med Emma,Leija,Andreas å Linda,men den var väl inget att hurra över precis,bara skräp tycker jag,men skönt å få komma ut lite å annars så gillar ja ju marknader men denna var rena skiten rent ut sagt! Ville ha en rökt ål också men det var det ingen som sålde där =(

Sedan var det dags för BVC, vägning,mätning å vaccination.. Fridas vikt har börjat stanna upp lite mer nu,så på en månad hade hon gått upp lite mer än 600g,annars har det rört sig om KG =) Men stackarn fick sååå ont av sprutorna denna gången, men till slut blev det bättre..
Fick träffa en annan läkare för Amelia också,hon har klagat på att hon haft ont i örat i några dagar men då har ja ringt in å hört efter men det skulle avvaktas,m en nu när vi var på bvc så bokade hon in en snabb tid till en läkare där så vi fick penicillin utskrivet, å det roliga var att Amelia trodde inte hon skulle dricka den,utan gick å nämnde för folk att den ska hon ta i öronen,hehe.. Annars ghar hon fått vara hemma denna vecka från dagis också då hon vart förkyld också..

Jahaja,då var det fredag  idag!! Idag ska det shoppas lite ostkorg som vi ska ha med oss till mammsen å hennes man imorn då vi ska på kalas dit.. Å senare idag ska ja hämta en hyrbil också som ja ska ha hela nästa vecka... Sambon ska ju vara på älgjakt å behöver våran bil,så ja fick ta en hyrbil!!


Sedan måste ja bara säga att ja tycker synd om dig Cicci! Som brutit fingret å går med gips,å tänk va "handikappad" man blir av ngt sådant,det är nog först då man inser va man behöver sina händer till mkt dagligen!
Även hon är förresten en väldigt underbar vän!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

<3 <3 <3



2010-10-08 @ 08:57:05
URL: http://abimopectore 2010.blogspot.com
Postat av: Emma, mamma till leija

Självklart ska du få en rolig napp:P tsss...:)

Kram till dig min toppenvän<3

2010-10-08 @ 17:39:02
URL: http://mammatillleija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0