*Vågade nog inte..*

Nej jag skulle nog inte vågat hoppats på att Frida skulle sova om nätterna hädanefter.. Men å andra sidan så de 2nätterna hon sovit så har hon fått välling vid 5/6 tiden å sedan välling när hon ska sova, å de andra nätterna annars så har hon fått gröt vid den tiden,å det fick hon igår också.. Men ikväll ska jag pröva å ge välling vid den tiden igen å se.. Men egentligen ska hon ju vänja sig ordentligt å få gröt på kvällen då hon börjar bli stor nu ju å ska klara sig på mat.. Men hjälper inte det så gör det inte det,så då får det väl bli så här ett tag å göra ett nytt försök sedan igen..

Ska se snart om man kan pröva igen med matpuré,har försökt innan å till en början tyckte hon om det men sedan gjordes det en tvärvändning å hon bara ratade maten.. Så får väl se hur det går med det.. Men läkaren på BVC har sagt att det är lugnt om det tar ett tag för henne,då det egentligen inte går någon nöd på henne viktmässigt =)

Igår hade vi alla här hemma riktigt roligt åt henne.. Gjorde något konstigt med tungan mot läppan så det blev riktigt smackljud,men det såg så roligt ut bara när hon gjorde det.. Tänk vad grejer det händer numer,att hon är med såpass också.. Kan sitta upp själv utan stöd,å rullar runt som bara den å kommit på att hon kan låta,så hon gör riktigt höga ljud för å bli sedd å hörd =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0