*Trötter!!!*

Usch ja,idag hade jag absolut ingen lust att gå upp när klockan ringde,men måste ju..
Frida  har inte alls sovit bra inatt,har vart uppe en hel del inatt,blir väl säkerligen en tupplur ngn gång här under dagen,kan behövas verkligen!
Man blir ju mer trött när det är kolsvart ute när man ska gå upp,och när man ser att det är kallt ute.. Får se om vi hinner gå till dagis idag eller om det blir bilen,då får den startas i bra tid innan så den är varm å go å kanske slippa skrapa rutorna.. Igår när vi skulle till tandläkaren så höll vi på å inte komma in i bilen ju,för den har vart lite fuktig i lister å så,så dörrarna satt rejält,men det som irriterade mig mest var bagageluckan!! Skulle öppna den för att Melis bilstol låg där,men det gick inte!Å då hamnade den i sådant där läge att bilen visade att den var öppen också å inte gick å stänga.. Men fick fälla ner sättet för att komma åt den.. å sedan när vi nästan var framme så körde jag över ett litet gupp,då var det lagom tills bagageluckan var upptinad å föll upp =S

Ta bilen till dagis tänker klanske ni när det inte är så långt.. Ja men de flesta morgnar blir riktigt stressade faktiskt så det hinns inte med att gå.. men det ska nog bli bättring på det framöver..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0