*Tjolahopsan!

Sjukstugan börjar gå mot Friskstugan!
Härligt,men vi är väl ändå snuviga fortfarande men det lär vi säkert vara ett litet smått tag å har hosta kvar,men det brukar man ju definitivt få dras med ett bra tag efteråt!Mest barnen som har hosta,en annan har klarat sig rätt bra men sambon har fått en ordentlig en!
'
Igår tyckte vi iaf att vi behövde frisk luft allesammans då vi mestadels har vart inne hela veckan,så vi åkte till stan då vi behövde det också å eftersom de hade kvällsöppet igår så blev det en tur på kvällen.. Tog först en tur till Babyproffsen i deras nya lokaler så det var första dagen för dom där igår, å det vi var ute efter var en ny bilbarnstol till Frida, så det blev en MaxiCosi Mobi,

en sådan här fast en annan färg,typ brun/beige



Det bästa med den också är att man kan ha den i 4olika lutningslägen å ändra dom hur lätt som en plätt,även under körningen!

Men då kom vi till det här med våran bil... Jaa vad ska man säga..den är ju inte riktigt till för en barnfamilj precis,inte om barnen behöver bilstolar som ska sitta förankrade med spännen i golvet..Å det är ju typ var å varannan bilstol som ska göras det.. Så ja,vi kan ju välja mellan att riva loss inredningen på stolarna för att kunna sätta fast den,men det känner vi ju inte riktigt att vi vill precis.. Så det blir till att åka till verkstaden på måndag så de får sätta fast krokar i golvet! Så efter det ska den förhoppningsvis invigas för henne.. Själva babyskyddet är för litet för henne numer,eller trångt!Å vinteroverallen kan hon inte ha på sig när hon sitter i den. Å denna nya ska monteras i passagerarsätet där framme,lite har man saknat det förut att man inte haft henne där..just när hon blivit lite grinig å tappat nappen mm..

Sedan blev det handlat en del kläder till barnen,framförallt till Frida då hennes kläder har börjat bli lite små eller till en viss del en början till det,så strl 80 blev det =)

Å Melis fick några Jeans å handskar!

Nu ikväll blir det IDOL för mig å barnen,å imorn tänkte vi se om vi kunde baka lite,gött å ha till på söndag iaf!!

Hmm vette sjutton vad som hände här nu,,råkade komma åt en knapp på datorn så storleken ändrades på texten här å inte kan jag ändra på det nu heller,så det får ni leva med!

Tack å Hej, Leverpastej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0