*TISDAG*

Idag startade dagen med att det var dags för Melis att åka till tandläkaren för att ta kort på tänderna,igår nämnde hon att tänk om inte de har ngn kamera då kan vi ju ta med våran..hehe.. Jaa,men vilken tur att de hade en egen kamera nu då,men bra gick det å hon var riktigt duktig!!Fick en tatuering för att hon var duktig.. Sedan åkte vi för å säga Hej på hennes gamla dagis,prickade in lagom till de skulle ut i skogen,men hälsat fick hon göra iaf å fröknarna blev glada! Sedan åkte vi hem å fikade lite,sedan slumrade vi till i soffan 1½timme och det var riktigt gött.. Efter en promenad med Malte och matlagning så leker nu Melis med en kompis till henne,jätte söt å go tjej!De är visst bästa kompisar =)

Mer än så har inte skett idag inte.. Å mer än så kommer inte ske heller..

Igår förresten hade jag ju köpt nya ytterkläder till Amelia.. Å det skulle hon berätta för sin mormor å då sa hon att hon har fått nya kläder för hennes andra är smutsiga.. Jaha,vi har tydligen ingen tvättmaskin enligt henne lät det som..


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja verkligen, snart är 2010 redan slut, tycker det inte alls var längesen det började :) Men det är väl så, tiden går fort när man har roligt, nästan lite för fort... :)

Mår töserna bra? :)

2010-11-16 @ 18:58:54
URL: http://sarungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0