*Jul,jul...*

Ja nu är det nog fasen dags att börja tänka på julklappar som ska inhandlas.. Varför är vi alltid ute i nästintill siste stund,varför..?
Snart är det ju redan förste advent också,men funderar lite på om man inte ska börja nu till helgen å fixa å dona med julgardiner mm.. Sedan behövs det köpa 24st julklappar till julklappskalendern också,eller kanske tom 48st,funderar på om man ska börja med till Frida iår också eller om man ska börja nästa år.. Ja får klura lite på den.. Men samtidigt förut har det nästintill vart lite akutköp till den å mestadels "skit" faktiskt,men iår tänkte jag att det ska vara lite mer genomtänkt å behövligt men samtidigt inte kosta så mkt heller då det just är en adventskalender bara..
Förslag någon på vad det kan tänkas finnas i?Å ska man ta Frida iår eller inte,vad tycker ni?

Nästa vecka blir det dags för mitt å Emmas årliga julbak =) Dags att baka lussekatter,pepparkakor å julgodis mm.. Har ni något förslag där vad som är smarrigt att göra?

Hoppas nu också på att snön kan falla också så man får extra mkt julkänsla!Speciellt gärna till den förste advent å sedan självklart till självaste julafton!! 

Ska göra julpyssel ngn dag med Melis också,ska bli kul med en pysseldag,tips på pyssel också någon kanske..??
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Skönt att det går bra, hon är ju så go lilla Amelia. :) Hennes skratt är för härligt. :) Hur gammal är Frida?

Om du trycker på siffrorna på min besöksräknare så kommer du till en sida där det står hur man gör för att få en besöksräknare på sin blogg :)

2010-11-17 @ 13:30:26
URL: http://sarungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0