*Inte alltid kul med hus..*

Nej det kan jag inte påstå att det är.. Inte när man väl måste bege sig ut i trädgården för att kratta löv,löv som inte ens är sina egna heller utan som blåst från grannar,klippa gräsmattan titt som tätt under sommaren,rensa ogräs,lensa träd mm.. Ja listan kan nog göras lång.. Men idag,ja då hade vi en riktigt trädgårdsfixardag! Men ändå är vi egentligen inte färdig,har krattat en hel del löv idag,klippt buskar å så.. Blev en hel del lass till trädgårdsavfallet,flera bilkärror! Men tiden gick så det som finns kvar får göras en annan dag.. Egentligen skulle man väl ha börjat tidigare,men dels så har det ju vart riktigt skitväder med blåst å regn å dels så har sambon vart iväg å jagat en hel del det senaste,så idag fick det bli! Har även plockat iordning med leksakerna ute å tagit ner studsmattan. Å Frida har sovit riktigt gött i vagnen nästintill hela dagen.. Frånsett när det vart matdags för henne,å snälla svärmor såg till henne också,gått promenad å så med henne.. Å Melis ja hon tröttnade nog rätt fort med detta så hon gick iväg till en dagiskompis å har lekt nästintill hela dagen också..
Man blir rätt mör i kroppen av att ha vart ute å grejat så.. Trött om inte annat,men efter kvällsmaten å nattningen av Frida så började jag städa här inne i huset också.. Har ju inte hunnit med det å det är rätt skönt å vakna till att det är städat å att man inte behöver göra det det första man gör efter frukosten.. Men nu håller ju det aldrig i sig en längre tid,så man får likförbannat gå här dagligen å plocka undan å dammsuga.. Å nu är det väl extra "viktigt" att ha det rent om golvena då Frida inte ligger kvar alls där man lägger henne.. Börjar bli riktigt rörlig här hemma.. inte med att krypa,men det försöker hon sig på men det går inte riktigt ännu så då blir hon riktigt frustrerad över det.. Men hon ålar sig å rullar dit hon ska!

Just nu i tvrummet så är parabolkortet väldigt intressant att ta ur boxen å även höja å sänka ljudet på förstärkaren..
Verkar ha börjat bli lite mammig nu också.. Går bra när någon annan har henne å när inte jag är med,men hör hon mig så börjar hon gråta.. Lilla tjejen..


Jaja det var väl mest vad denna dagen gått ut på,nu är det dags för att hoppa i sängen!! Natti natti vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0